ŠOK: Uhapšen Konor Makgregor!

Irski fajter optužen za krađu i fizički napad.

Kratak fitilj i snažan karakter je ono što je dominantno u psihičkom profilu Konora Makgregora, verovatno najpopularnijeg fajtera današnjice. Upravo zbog toga je i tu gde jeste, šampion (istina bivši), keltski ratnik, razbijač, ljubimac navijača i lepšeg pola…

Ali taj i takav karakter ujedno ga često vodi ka velikim greškama i problemima. Kao što je bilo i sinoć u Majamiju gde je završio iza rešetaka. Irski MMA borac je naime prvo izbio iz ruke, pa potom izgazio i odneo u nepoznatom pravcu telefon momka koji je pokušao da ga snimi. Makgregoru se takva „drskost“ očigledno nie svidela, te je odreagovao, može se slobodno reći „džukački“, mada se isto tako slobodno može reči da je taj momak dobro prošao jer je moglo da se dogodi da se njegova glava nađe namesto telefona.

Jer tada bi baš bilo belaja, pošto je i ovako Irac nakratko završio iza rešetaka pa ga je kaucija koštala 12.500 dolara, a o suđenju još nije bilo reći. A tek mu sledi privatna tužba ucveljenog fana koji je valjda naučio lekciju da ne smeta previše Makgregoru.