TREĆE POLUVREME POSLE DERBIJA! Marin i Pantić oči u oči – OZBILJNA RASPRAVKA!

Marko Marin i Danilo Pantić ponovo su uzburkali strasti. Ovoga puta raspravka je nastala prilikom snimanja emisije. Tema – ko je bio bolji u derbiju
– Sviđalo mi se kako su počeli utakmicu. Partizan je mnogo bolje počeo, to se videlo. Zvezda je ušla, mogu da kažem malo uplašeno i obazrivo, a Partizan je imao dogovor u svlačionici da da svoj maksimum, da se pokidaju i da probaju da pobede. Partizan je u tom prvom poluvremenu izgledao bolje, posle u tom drugom su imali par situacija gde su imali situacije da reše utakmicu drugim golom. U poslednjih pola sata Zvezda je očekivano preuzela inicijativu, krenula na Pavkova i postigla gol – rekao je Pantić na televiziji „Arena sport“.

Marko Marin je imao spreman odgovor.

– Ja se ne slažem sa tim što je Danilo rekao, da je Partizan bio bolji u prvom poluvremenu. Mi smo bili loši, ali Partizan nije bio bolji. Dali su gol, videli smo kakav. Odbijala se lopta, da li je ofsajd ili je naš dao gol sam sebi. To je bila jedina razlika. Naš čist gol nije priznat i ne vidim da je Partizan bio bolji – rekao je Marin.

Očigledno da se strasti posle derbija još uvek nisu smirile.