ZVEZDA PUNI KASU: Njegova prodaja sve IZVESNIJA!

U Crvenoj zvezdi veruju da će Ajntraht izboriti što veću sumu novca od prodaje Jovića.

Izvesno je da će Luka Jović promeniti klub na kraju ove sezone, nekoliko je zainteresovanih klubova, a po svemu sudeći, Barselona je na prvom mestu, odnosno na pol-poziciji.

Erik Abidal je u društvu čelnih ljudi Barselone gledao Luku u pobedi Ajntrahta protiv Intera, upravo je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde sebi digao cenu dodatno golom koji je značio plasman Frankfurtu u četvrtfinale.

Koliko će tražiti Ajntraht?

Očekivali smo da mu cena sa 30-ak miliona evra skoči na oko 40, ali bi Frankfurt mogao da traži i čitavih 50 miliona evra na kraju ovog leta. Cena bi mogla samo da raste do kraja, posebno ukoliko Luka Jović bude igrao dobro u završnici sezone, ali i u dresu reprezentacije Srbije.

U Crvenoj zvezdi sa velikim zadovoljstvom posmatraju čitavu situaciju. Oni imaju pravo na 3% od svakog transfera Luke Jovića prema pravilima FIFA (od ukupnih 5% koliko se daje na trening kompenzaciju Crvenoj zvezdi ide 3%, Benfiki 2%).

Dakle, za transfer od 50 miliona evra, Crvenoj zvezdi pripada čitavih milion i po evra, što će dobro doći upravi ovog kluba u planovima za novi plasman u Ligu šampiona ukoliko ekipa ostane prva do kraja ove sezone.