DŽOKER ZA POBEDU: Partizan UVEREN u 3 BODA!

Meč se igra u četvrtak.
Fudbaler Partizana Saša Zdjelar pred 160. večiti derbi sa Crvenom zvezdom rekao je da očekuje dobru utakmicu, koja će biti novo dokazivanje za oba rivala.

– Ovo je nova utakmica, neki novi derbi, novo dokazivanje i donosi nešto novo. Kako nama tako i njima. Mi smo u malo lošijoj situaciji i imamo borbu za treću poziciju i daćemo sve od sebe da dobro uđemo u utakmicu. Očekujem dobru utakmicu i dobru atmosferu, da ljudi u Srbiji vide dobru predstavu – rekao je Zđelar novinarima u SC „Teleoptik“.

Crvena zvezda i Partizan ulaze u večiti derbi posle poraza od Čukaričkog odnosno Radničkog iz Niša.

– Nije lako ni nama ni njima, iz poraza u derbi. Utakmica u Nišu se igrala pod čudnim okolnostima i mislim da nismo zaslužili da izgubimo. To je iza nas. Sada imamo novu utakmicu – rekao je on i objasnio da ne oseća pritisak.

– To je za mene lično jaka reč. Nemamo pritisak, izađemo i igramo utakmicu 90 minuta, a u petak je već novi dan. To je samo 90 minuta, kako god to video neko sa strane. To je samo fudbal. Ne idemo u rat, već da odigramo utakmicu i da pokažemo ko smo, da odigramo što je bolje moguće i da pobedimo – zaključio je Zdjelar.

Njegov saigrač Ðorđe Ivanović, koji je postigao gol protiv Radničkog za vikend, rekao je da je njegova ekipa spremna za derbi.

– Derbi očekujemo u dosta dobrom raspoloženju. Uhvatili smo ritam, bez obzira kako smo prošli u Nišu. Spremni smo, očekujem pobedu – rekao je Ivanović.

Napadač crno-belih istako je da njegov tim zna da se nosi sa svim onim što derbi donosi.

– Sigurno da utakmica nosi veliki pritisak, ali mi znamo da se izborimo sa tim. Nadam se da ćemo trijumfovati – poručio je Ivanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.