NAPOKON ĆE IGRATI: Krstajić DOGOVORIO novog REPREZENTATIVCA!

Pozitivni utisci.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posmatrao je uživo revanš meč četvrtfinala Lige Evrope između Ajntrahta i Benfike u Frankfurtu. U duelu dve ekipe za koje igraju srpski fudbaleri, Krstajić nije mogao da se odluči za koga će navijati, pa je u prvi plan isturio igru na terenu i pojedinačne učinke igrača.

– Ne bi bilo fer da kažem za koga sam navijao, na obe strane imam igrače… Za Srbe. Sedeli smo Pantelić i ja sa svim našim igračima. Videli smo se i pre i posle utakmice. Pozitivni su utisci. Mali Svilar je dobar momak, drago mi je što se Gaćinović vratio posle povrede i igrao je dobro, vidi se samopouzdanje. Kostić gazi po svome i Jović je standardno dobar. Fejsa je bio dobar u defanzivi, ali uzalud kada ekipa nije funkcionisala – rekao je Krstajić.

Selektor Srbije je posebno apostrofirao igru Filipa Kostića, koji prošlog meseca nije mogao zbog povrede da zaigra za Srbiju protiv Portugala i Nemačke.

– On celu sezonu igra odlično, posebno u Ligi Evrope. Šteta što nije mogao da igra protiv Nemačke i Portugalije jer je zaista u top formi. Pršti od samopouzdanja – rekao je Krstajić.