NE ZNA ŠTA GA ČEKA: NAJBOLJI igrač Budućnosti OPLEO po Zvezdi i DELIJAMA, nazvao ih je KUKAVICAMA!

As Budućnosti poručuje da se živi za mečeve kakav će biti u Pioniru

Probudio se Edvin Džekson u najgorem trenutku po Crvenu zvezdu. Francuz u redovima Budućnosti je eksplodirao u četvrtoj utakmici, postigao je 23 poena i uz Norisa Kola je bio najzaslužniji za trijumf Podgoričana (84:80).

Majstorica će se igrati u ponedeljak u Beogradu. Posle toga nema dalje, jedan tim će biti na tronu, sa kartom za Evroligu u rukama, a drugi će, hteo-ne hteo, morati da konstatuje da je sezona bez titule – neuspešna.

Jasno je i da će u Pioniru biti pravi pakao za šampiona ABA lige, pogotovo posle golgote sa pljuvanjem i vređanjem koju su crveno-beli doživeli u Morači. Tvrdi Edvin Džekson da je tako bilo i u prvom meču u Beogradu, kada su igrači Budućnosti na glavi morali da drže peškire da ne bi bili ispljuvani. A, poručuje i da će ovog puta plavo-beli biti spremni za sve izazove.
„Niko ne voli da bude ispljuvan, pogotovo kada ne može da odgovori. To je bilo kukavički, jer da me je neko od tih sreo na ulici, znao bi da to ne bi smeo da uradi. Takva je klima u Beogradu, kada igrate u Pioniru znate da će vas navijači vređati i pljuvati, ali ako pobedite, to čini trijumf još slađim. Nadam se da ćemo uživati u ponedeljak uveče“, rekao je Džekson za Vijesti.

Francuski košarkaš poručuje da Budućnost dolazi u Beograd po titulu i da će ostaviti sve od sebe na terenu da bi odbranila krunu.
„Ostavićemo sve na parketu. Peta utakmica u Beogradu biće specijalna u karijerama svih nas. Biće teško, publika će biti luda, ali to su momenti za koje se živi. Moramo da se borimo, ne zanima nas da li ćemo igrati ružno, hoću li dati jedan ili 20 poena, važno je samo da se pobedi“, naglasio je Edvin Džekson.

Majstorica u Pioniru igraće se u ponedeljak od 19 časova.