NEVEROVATNO: Pep PUŠTA najboljeg IGRAČA da ODE!?

Nemac ne dobija minute u završnici sezone.

Mančester Siti je eliminisan iz Lige šampione, „Pevci“ će posle „Etihada“ nastaviti putem u polufinale elitnog takmičenja posle spektakularne utakmice.

Gvardiola već sutra ponovo igra protiv istog tima, svakako da je ulog veliki „Građani“ ne smeju da kiksnu u trci sa Liverpulom dok Totenhem i dalje ima rezona da strepi za poziciju koja vodi u Ligu šampiona i naredne sezone.

Jedno od pitanja koja su se postavljala Kataloncu posle kraha na „Etihadu“ jeste gde je Liroj Sane.

Nemac igra odličnu sezonu, u mnogim pređašnjim utakmicama je upravo on donosio razliku na terenu, samim tim i bodove ali ga Pep u završnici slabo koristi.

Protiv Totenhema je ušao tek u 84. minutu dok je i u prvom meču u Londonu odigrao samo dva minuta iako je ove sezone postigao petnaest golova i zabeležio osamnaest asistencija.

Zbog prikazanog nepoverenja prema Sane, prema pisanju engleskih medija Nemac razmatra i opciju napuštanja Sitija to je svakako jedan od razloga ne produžavanja ugovora koji mu ističe za dve godine.

Zainteresovanih kupaca ima u vidu Juventusa i Bajerna, videćemo da li će Pep sutra ukazati Saneu poverenje međutim možda i tada već bude kasno.