OGLASIO SE PARTIZAN: Posle PORAZA Zvezde OBAVESTIO je Grobare!

Igraće se u četvrtak.
Novi, 160. po redu fudbalski Večiti derbi biće odigran u četvrtak (19.00) u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige. Na sajtu Partizana objavljene su informacije o prodaji ulaznica za njihove navijače. U prodaji će biti ulaznice za južnu tribinu stadiona Crvene zvezde, a detaljno je objašnjeno u kojim sektorima će bite smeštene frakcije.

U sektoru 1 biće Zabranjeni, u sektorima od 3 do 5 Južna tribina, a u sektoru 7 Partizanovci. Cena ulaznice je 500 dinara, a prodaja će početi u ponedeljak od 10 časova (do srede) u Tiketlajn Šopu, Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 Novi Beograd, uz mogućnost rezervisanja putem sajta ticketline, kao i pozivom na broj 011/20-30-570. Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona u Humskoj počeće u utorak i odvijaće se svakodnevno u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Takođe je naglašeno da će se na dan utakmice ulaznice prodavati samo na blagajnama stadiona Partizana, od 10 sati pa do početka meča. Ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je četiri.