SKAUTI JUVENTUSA DANAS U NIŠU! : Evo kog MLADOG ASA POMNO prate!

Prati se svaki potez mladog asa u Humskoj

Veliki klubovi ništa ne prepuštaju slučaju, pogotovo dok još ništa nije potpisano. Strahinja Pavlović jeste „jednom nogom“ već u Juventusu, očekuje se da u junu taj dogovor bude i stavljen na papir, ali do tada sve partije mladog asa su pod posebnom lupom Stare dame.

Naime, skauti Juventusa su već neko vreme na svakoj utakmici Partizana. Dolaze da uživo isprate svaki pokret tinejdžera u crno-belom dresu, da uoče njegove pluseve i minuse, da isprate razvoj, s obzirom na to da je Pavlović tek zimus debitovao za prvi tim.

I što je najbitnije, a tako rade gotovo svi vodeći svetski klubovi, svaki put na meč Partizana dolazi drugi skaut Juventusa. Cela služba će se izvrteti do kraja sezone, jer dvadeset očiju bolje vidi nego dva. I svi šalju svoj skauting izveštaj u klupsku centralu.

Sam posao oko transfera Strahinje Pavlovića u Juventus je praktično završen. Čeka se kraj sezone pa da bude i formalno stavljen na papir i overen. Uostalom, Pavlović tek za mesec dana puni 18 godina. Prema poslednjim informacijama, Partizan bi trebalo da od transfera inkasira oko šest miliona evra, s tim što bi uz razne bonuse ta suma mogla da ode i do osam.

Da je njegov transfer gotova stvar indirektno je, bez pominjana imena, potvrdio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura pre neki dan u intervjuu za klupsku televiziju.
„Imamo pregovore za prodaju nekih igrača, možda i rekordne prodaje. Neću sada da najavljujem, ali Partizan će u ovom prelaznom roku sarađivati sa najvećim svetskim klubovima”, rekao je Vazura.

Strahinja Pavlović će biti treći golobradi štoper koji poslednjih godina odlazi iz Partizana u Italiju. Najpre je Matija Nastasić bez minuta odigranog u prvom timu prodat u Fiorentinu, a potom Nikola Milenković u isti klub na Čizmi, samo posle sezonu i po u seniorskom fudbalu, ali i sa tri osvojena trofeja u crno-belom dresu. Negde između njih dvojice, po vremenu provedenom u Partizanu, staće Pavlović.