SRBIN U LONDONU: Štoper BIRA najbolju od NEKOLIKO ponuda!

Srbin nezadvoljan u Šalkeu

Prošle sezone vicešampion, a ove na rubu ispadanja. Šalke nikako da uhvati kontinuitet, godinama je jedan od najnestabilnijih nemačkih klubova, menjaju se treneri i direktori, a ogroman budžet ne garantuje ništa.

Najbolji igrači jedva čekaju da pobegnu iz Gelzenkrihena, neretko to rade i čekajući istek ugovora, a naredni koji bi mogao da spakuje kofere je srpski defanzivac Matija Nastasić.

Kako piše Sport Bild, Nastasić želi da napusti Šalke na kraju sezone. A čak ima i želju za sledeću destinaciju – Premijer ligu.

Nastasić je došao u Šalke u januaru 2015. godine na pozajmicu iz Mančester Sitija, da bi ga Kraljevsko plavi otkupili posle 9.500.000 evra. Od tada je standardan u nemačkom timu za koji je odigrao 115 mečeva

Kako pišu Nemci, Nastasić je razočaran ovom sezonom, borbom za opstanak, neizvesnošću oko izbora novog trener i želi promenu. Nada se da će za njega stići neka ponuda iz Premijer lige koja bi zadovoljila i Šalke. Srpski štoper ima ugovor do 2022. godine i jasno je da će se Šalke pitati oko transfera, ali je isto tako da nezadovoljan igrač nije nikome od koristi.

Na vest iz Nemačke su se nadovezali i neki engleski portali koji su objavili da bi Srbin mogao da bude idealna prilika za Arsenal i Lester koji će tražiti štopera narednog leta.