VELIKI POVRATAK: Partizan MEGA pojačan za NAREDNU sezonu!

Napadač otvorio dušu.
Uroš Đurđević, napadač Sporting Hihona i bivši igrač crno-belih, govorio je o razlici igranja u Španiji i u klubovima sa armijom navijača kakvi su Olimpijakos i Partizan, prenosi „Kurir“.

– Mnogo mi znači velika podrška koju imam od navijača. Međutim, to mi je i obaveza da u narednom periodu nastavim sa kvalitetnim igrama i golovima. Sporting ima zaista vernu publiku koja nas prati i na gostovanjima. Naš stadion je skoro uvek popunjen i na taj način se pravi fenomenalan, pravi fudbalski ambijent i zaista je milina igrati u takvim uslovima. U mom klubu ne postoji reč „pritisak“ kakav je bio dok sam igrao, recimo u Partizanu. Mogu vam reći da mi malo i nedostaje ta sportska tenzija i presija pred svaku utakmicu – rekao je Đurđević u izjavi za Kurir.

Đurđević je u španskoj Segundi dao deset golova ove sezone, a sjajne igre donele su mu izbor za igrača meseca u tom takmičenju. On je u Sporting prešao letos za rekordnih dva i po miliona evra, što je najskuplje plaćen transfer u istoriji ovog kluba.