PROBLEMI PRED LŠ: Zvezdi NIKAD teži PUT?!

Šteta.
Posle vesti da CSKA iz Sofije nije uspeo da savlada Ludogorec i tako je ostao na tri boda zaostatka u šampionatu Bugarske, novi rezultat koji ne ide na ruku Crvenoj zvezdi je stigao iz komšiluka. Naime fudbaleri ekipe FCSB (nekadašnja Steaua) slavili su na gostovanju Sepsiju sa 5:1 i tako su ostali u trci za titulu prvaka Rumunije, a ukoliko na kraju podignu pehar to će znatno otežati posao šampionu Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jer Rumuni imaju bolji UEFA koeficijent.

Favorizovana Steaua je već u devetom minutu imala dva gola prednosti zahvaljujući Hori i Romanu i tim rezultatom se otišlo na poluvreme. Isti je bio slučaj i u drugom delu, kada je Čoman golovima u 47. i 51. minutu povisio na 4:0. Nadu Sepsiju je vratio Mensah 15 minuta pre kraja meča, ali je samo pet minuta kasnije Rusesku sa bele tačke postavio konačan rezultat.

Ipak, dobra stvar za Crvenu zvezdu je da Kluž u nedelju igra protiv Krajove na svom terenu i ukoliko pobedi obezbediće titulu prvaka Rumunije. Sa druge strane, ako ishod bude drugačiji sve će biti odlučeno u poslednjem kolu kada Kluž gostuje Steaui.