KATASTROFA: KK Vojvodina odustaje od svih takmičenja! (FOTO)

KK-Vojvodina-Logo

I dok je danas aktuelna tema da li se ulaže ili ne u naš klupski sport, iz Novog Sada stiže katastrofalna vest za našu klupsku košarku.

KK Vojvodina je šturim saopštenjem obavestila savez da istupa iz svih takmičenja.

IVANA RAZJASNILA: Moja izjava nije bila odgovor Prlainoviću

Sa žaljenjem objavljujem da KK Vojvodina Srbijagas odustaje od svih takmičenja usled teške finansijske situacije, što praktično znači da klub prestaje da postoji u sportskom smislu.KK Vojvodina Srbijagas i KK Novi Sad su ostavili dubok trag u srpskoj košarci jer su kroz ove klubove prošli brojni kvaliteni igrači i treneri, a u trenutnoj reprezentaciji koja uspešno nastupa na Olimpijskim igrama u Riu KK Vojvodina Srbijagas ima čak četiri predstavnika u vidu bivših igrača Nikole Kalinića i Nikole Jokića i trenera Miroslava “Mute” Nikolića i Milana Minića.

  FMP - MORNAR : PRENOS

Facebook stranica KK Vojvodina Srbijagas današnjim danom gubi smisao postojanja i više se neće ažurirati. Bilo mi je lično zadovoljstvo da uređujem ovu stranicu kako u dobru tako i u zlu ovog Novosadskog sportskog kolektiva.

SVIM BIVŠIM IGRAČIMA, TRENERIMA I OSTALIM SPORTSKIM RADNICIMA KOŠARKAŠKOG KLUBA VOJVODINA SRBIJAGAS ŽELIM PUNO SREĆE U NASTAVKU KARIJERA.

Zbogom KK Vojvodina Srbijagas… Piše na fejsbuk strani ovog kluba

Vojvodina obavestenje

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *