Lalatović uskoro ostaje bez najboljeg?

lalatovic2

Sjajnim partijama u dresu novosadske Vojvodine Aleksandar Paločević je skrenuo pažnju na sebe, zbog čega na “Karađorđu” ne odbacuju mogućnost da bude prodat već u nastupajućem prelaznom roku.
Fudbalski klub Vojvodina napravio je sjajnu priču angažovanjem Nenada Lalatovića, a mladi stručnjak je za kratko vreme na “Karađorđu” okupio grupu igrača koja je pokazala da može da se umeša u borbu za titulu.

Mora se reći da u timu Vojvodine ima mnogo kvalitetnih igrača, ali srce ekipe svakako predstavlja momak koji je na 19 odigranih utakmica upisao 8 golova i 6 asistencija.

Sjajnim igrača u dresu Vojvodine Aleksandar Paločević je skrenuo pažnju na sebe, pa ni transfer-koordinator u novosadskom klubu ne krije da bi na zimu moglo da dođe do transfera.

  SVI DETALJI transfera Pavkova u Zvezdu - POGLEDAJTE UGOVOR! (FOTO)

“Ne isključujem mogućnost da tako bude, ali ćinjenica je da klub do sada nije dobio nijednu ponudu, ni za Paločevića, ali ni za bilo koga drugoga. Ipak, budući da se u poslednje vreme pomenuti igrač isticao odličnim partijama, a da je o njemu bilo nekih raspitivanja, verujem da bi on u zimskoj pauzi mogao da se nađe na listi želja nekog inostranog kluba” poručuje Mićo Vranješ za “Žurnal”.

Bivši fudbaler Voždovca i OFK Beograda u Novi Sad je stigao pre godinu i po dana, a svoje najbolje partije u karijeri počeo je da pruža u jesenjem delu tekuće sezone.

Jasno je da Nenad Lalatović nikako ne bi voleo da ostane bez svog najboljeg pojedinca u ekipi, ali isto tako znamo da Vojvodina mora da prodaje kako bi klub mogao da obezbedi finansije za nesmetano funcionisanje.

  Radoja doneo pobedu Selti, protiv Kataijevog Alavesa!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *