Đorđević još jednom pokazao zašto ga zovemo Nacionale!

djordjevic

Verujem da će Danilović doneti entuzijazam svojom harizmom i znanjem jer je veliki takmičar. Ima odličnu bazu ostavljenu od prethodnika Dragana Đilasa i treba da nastavi tim putem

Selektor reprezentacije Srbije i jedan od najboljih evropskih košarkaša u istoriji Aleksandar Đorđević je pričao o godini izan nas za “Blic”, a iz njegovih reči se može videti što ga svi zovemo Sale Nacionale.

On se našalio kada je pričao o svojim utiscima i sećanjima iz 2016. godine…

– Prvo se najiskrenije nadam da ću se uopšte sećati, da me neće pamet izdati – uz osmeh će Sale.

– Na sreću, biće snimaka, slika, pa će me podsetiti u multimedijalnom vremenu koje je već nastupilo, ako zaboravim nešto. Uvek pamtim samo lepe trenutke. Znači mi da sam uradio nešto što nije samo deo moje prošlosti, nego deo istorije srpskog sporta – priča Sale i nastavlja:

  U NBA STILU: Ostin u ODLIČNOM IZDANJU "potopio mornare" (VIDEO) (FOTO)

– Entuzijazam, ambicije, takmičarski karakter, guraju me uvek napred, ka višim ciljevima, ne dozvoljavajući mi da se zaustavim i stavim ispred sebe nešto manje od urađenog. Familija i život ispred svega, biti uz ćerke prisustvom, savetom, stalno, iako su odrasle u devojke. To je i supruzi Seki i meni na prvom mestu. Reprezentacija i klub su deo posla koji ide uz muškarca mojih godina. Uvek ću gledati šta je sledeće. Nemam običaj da se okrećem, da budem zadovoljan utakmicom, titulom, medaljom – rekao je Sale.

On se osvrnuo i na izbor Danilovića za prvog čoveka KSS-a.

– Verujem da će Danilović doneti entuzijazam svojom harizmom i znanjem jer je veliki takmičar. Ima odličnu bazu ostavljenu od prethodnika Dragana Đilasa i treba da nastavi tim putem. Obaveza selektora i svih ostalih jeste da budemo dobri saradnici. Znajući Danilovića, mislim da ima planova u glavi koje samo treba da nam saopšti, a mi da ih ispratimo – rekao je Sale.

  PARTIZAN PAO U LJUBLJANI!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *