ANA ĆE I U PENZIJI ZARAĐIVATI MILIONE!

ivanovic

Srpska teniserka ne mora da brine za budućnost
Ivanovićeva će zadržati dobar deo sponzora, iako se povukla iz tenisa * Od “Adidasa” će do kraja života dobijati po milion evra godišnje, a uz nju će ostati i “Roleks”

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (29) zarađivaće milione evra i u penziji! Najviše prihoda Ivanovićevoj dolaziće od “Adidasa”, koji je 2010. sa njom potpisao doživotni ugovor i koji će joj, prema nezvaničnim informacijama, isplaćivati milion evra godišnje.

Pored nemačkog giganta, uz Anu će ostati još nekoliko ozbiljnih sponzora, uprkos tome što je prošle nedelje napustila profesionalni sport. Srpska teniserka je u sredu otišla u penziju i najavila da se okreće biznisu i modi. To znači da Ana neće bežati od sveta foto-modela, gde se odlično pokazala i tokom karijere, pa će magazini verovatno nastaviti da se utrkuju oko nje.

  SKANDAL NA AUSTRALIJAN OPENU: Endi Marej u glavnoj ulozi (FOTO)

5,2
MILIONA EVRA ZARADILA JE ANA OD SPONZORA ZA GODINU DANA

Zdrav život

Ivanovićeva je ostavila sve opcije otvorenim.

– Vreme je da se okrenem nekim drugim stvarima. Tenis je uvek bio moja ljubav, ali vreme je da nastavim dalje. Postaću ambasador sporta i zdravog života. Istražiću prilike u biznisu, između ostalog, i u lepoti i modi. Imaću više vremena za dobrotvorni rad, uključujući i moje angažovanje u Unicefu – najavila je Ana.

Brak od 350 miliona evra

Osim što je imućna, Ana se letos bogato i udala. Njeno i bogatstvo njenog muža Bastijana Švajnštajgera procenjuje se na 350 miliona evra. Iz kase bivše teniserke došlo je 110 miliona, a od nemačkog fudbalera 240 miliona evra. Bivši kapiten nemačke reprezentacije je od 2010. zarađivao 15 miliona evra godišnje samo od sponzora.

  BOŽE, SAMO NE NOLE 7 zastrašujućih činjenica za rivale: Svi beže od Đokovića u Melburnu, evo zašto

Ana je tokom karijere od turnira zaradila 14,8 miliona evra, a njeno ukupno bogatstvo procenjuje se na 110 miliona. Ivanovićevu je osim “Adidasa” od prvih profesionalnih dana pratio i “Roleks”. Čuveni proizvođač satova isplaćivao je Srpkinji 1,5 miliona evra godišnje, a nema razloga da ne nastavi saradnju sa njom. Prošle godine Ivanovićeva je postala i zaštitno lice kozmetike “Šiseido”, koja takođe neće bežati.

SPONZORI ANE IVANOVIĆ

OSTAJU
“Adidas” oprema
“Roleks” satovi
“Đusi plus” napici
“Šiseido” kozmetika

POD UPITNIKOM
“Joneks” reketi
“Dubai djuti fri” šop
“Trainers4me” projekat

Nove ponude

Zato i ako neki stari sponzori odu, Ivanovićeva će sigurno dobiti nove.

Ko zna šta će još iskrsnuti na mom novom putu. Mogu da kažem da sam živela svoje snove i nadam se da ću pomoći drugima da urade isto. Zato niko ne treba da bude tužan što sam se oprostila od tenisa. Budite optimistični kao ja – istakla je Ana.

  (VIDEO) RAZMAŽENI MAREJ! Nećete verovati šta je Endiju zasmetalo na startu AO!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *