PSŽ OZVANIČIO TRANSFER!

ball

Mada se brojke prilično razliku od izvora do izvora

Potencijalno najveći januarski transfer, barem u Evropi. Julijan Draksler i zvanično je postao igrač Pari Sen Žermena pošto je danas potpisao ugovor na četiri i po sezone, zaključno sa letom 2021. godine. Cena transfera, pa i sama plata igrača značajno se razliku u zavisnosti od izvora kojem verujete, ali ako poslušamo ugledni Ekip, Volfzburg će na prodaji 23-godišnjeg ofanzivnog veznog zaraditi minimum 36.000.000 evra, dok bi još 6.000.000 moglo da mu legne na račun u zavisnosti od premija.

Ekip je, takođe, ranije izvestio da će u prvoj godini u Francuskoj Draksler mesečno zarađivati 421.000 evra bruto i to pod uslovom da ispuni sve uslove za bonuse u u visini od 56.000 evra. Ništa strašno kad imamo u vidu da je u pitanju Pari Sen Žermen koji je umeo da izdvaja i mnogo više ne bi li najveće svetske asove ubedio da se u gradu ljubavi rađa ozbiljan evropski projekat.

  Konačno razlaz! ZVEZDA se rešila zahtevnog igrača

Doduše, već u drugoj godini ugovora, Draksler će mesečno primati 600.000 evra (računajući tu i porez i bonuse), dok bi, samo primera radi, za trofej Lige šampiona mogao da inkasira dodatnih 300.000 evra. Čak i sa tom povišicom – ni blizu najplaćenijih igrača Pari Sen Žermena. Štaviše, prema ovim podacima Draksler će biti samo malo plaćeniji no što je bio u Nemačkoj. Istina, nemački mediji pišu o mnogo većim sumama, pa i o godišnjoj plati od čak 9.000.000 evra.

Bilo kako, Draksler je zadovoljan. Nije tajna da je još letos želeo da napusti Volfzburg.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *