Iliev: NAPUŠTAM PARTIZAN ako…

iliev

Uprkos podmsehu kom je bio izvrgnut od dela sportske javnosti kada je prilikom promocije na funkciju sportskog direktora Partizana, pošto je najavio bombastična pojačanja, Ivica Iliev je uspeo da u Humsku dovede igrače koji prave razliku.
To se pre svega odnosi na Brazilce Evertona i Leonarda, a za ovog drugog posle samo šest meseci provedenihu vicešampionu Srbije postoji interesovanje velikih klubova. Poslednji u nizu je solunski PAOK, koji je prema pisanju grčkih medija već poslao ponudu od miliona evra.

To je svakako nedovoljno pošto Leonardo navodno u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 2,5 miliona evra, ali ukoliko se bude pitao Iliev ni to neće biti dovoljno.
– Zovu me od jutros svi mogući grčki mediji, pitaju za PAOK i Leonarda. Za tu informaciju znam od juče, predočio mi je Leov menadžer Dimitri Seljuk. A vidim da i tamo i ovde provejava priča kako će Partizan morati da pusti svog najboljeg igrača dođe li ponuda od 2.500.000 evra. Evo, ja kao sportski direktor, dakle najodgovorniji za ova pitanja, garantujem – ponavljam garantujem – da naš vezista ne može da ide. Ni za 2.500.000. ni za 3.000.000, a vala ni za 4.000.000 evra. Tek ukoliko neko ponudi 5.000.000 evra onda ću razmisliti šta je dobro rešenje za klub. Odnosno, da li ću prodati njega ili, možda, drugu dvojicu igrača koja vrede isto – otkriva Iliev u izjavi za Mocartsport.

  SVE JE ZANIMLJIVIJE: Meleg još NIJE potpisao!

Mladi funkcioner je uveren da Leonardo neće otići iz Partizana, a ukoliko se to desi i on će da podnese ostavku.

– Ponavljam, garantujem da Leo neće otići. Ako se to desi, odnosno, ako neko donese 2.500.000 evra do kraja januara i to bude cena po kojoj Brazilac ide, onda ja više neću biti sportski direktor Partizana. Daću neopozivu ostavku. Otići ću iz kluba. Nije problem da i sad odem. Onog trenutka kad za Leonarda stigne ponuda od 2.500.000 ili 3.000.000 evra i bude prihvaćena – ja dajem neopozivu ostavku. Zato molim ljude koji komentarišu rad naše urave da prestanu da pričaju svašta. Ja sam sportski direktor Partizana i uveravam svakog navijača da držim stvari pod kontrolom

  PRIPREME : Poznat SASTAV crno-belih protiv Kopra

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *