Ovo znači RAT – Borba MILANA i JUVENTUSA!

juventus

Italija je spremna za najveću transfer bitku viđenu poslednjih godina.
Neće biti oboren Iguainov rekord uz visini transfera, ali imena koja su uključena u priču garantuju totalni rat na pijaci dva najveća italijanska kluba.

Sa jedne strane Juventus i Mino Rajola, sa druge Milan, a u centru pažnje 17-godišnji Đanuliđi Donaruma!

Karte su otvorene, Juventus i ne skriva da želi čudo od deteta kao naslednika Đanluiđija Bufona. I spreman je da pređe sve granice kako bi došao do Milanovog vunderkinda.

Ranije su Juventus i Milan imali prećutni dgovor o nenapadanju kada su krupne stvari u pitanju, nisu jedni drugima otimali ključne igrače, ali je sada Stara dama spremna da iskoristi konfuziju oko promene vlasnika u Milanu i ukrade Rosonerima biser svetskog fudbala.

  IGRAČ se oprostio od Zvezde! (FOTO)

Za takav poduhvat će imati pomoć Donaruminog menadžera Mina Rajole. Kontroverzni agent je ranije bio u dobrim odnosima sa Galijanijem, ali je u još boljim sa upravom Juventusa gde sedi njegov prvi klijent i veliki prijatelj Pavel Nedved.

Stara dama je spreman da plati Milanu obeštećenje od 40.000.000 evra i da Donarumu popštiše na pet godina sa paltom od 5.000.000 evra po sezoni. Na godišnjem nivou to u bruto iznosu košta 40.000.000 evra. Ogroman novac za tinejdžera, ogroman novac i za Milan. Ali reklo bi se da je donaruma investicija koja će u budućnosti opravdati svaki cent jer takvog golman nema u Evropi…

Juventusu na ruku ide situacija oko Donaruminog ugovora i situacije u Milanu. Điđo i dalje nema profesionalni ugovor sa Milanom i saradnja ga za Rosonere veže do leta 2018. godine. Narednog februara puni 18 godina kada će moći da pšoptiše profesionalni ugovor i tada se očekuje zvanična ponuda Milana za produžetak saradnje. Problem je što veliki projekti u Milanu stoje u mestu do promene vlasničke strukture, a konačno preuzimanje kluba od strane kineskih vlasnika je najavljeno tek za mart. Ako opet ne bude odloženo…

  Internet se usijao od fora zbog kriminalnog penala!

U ovoj situaciji su Galijaniju vezane ruke da blindira Donarumu jer ne može ništa bez zelenog svetla od Kineza. To je dakle prostor od dva meseca u kojima Juve ima šansu da preko Rajole nagovori Donarumu da prihvati njihovu ponudu.

Mladi golman je u više navrata isticao da želi da ostane u Milanu i postane legenda kao Maldini. Takav je i plan Rosonera… Ali moraće da budu oprezni jer Juventus vreba iza ćoška i kada stigne zeleno svetlo od Kineza, možda već bude kasno.

Mada, ne treba potceniti ni Berluskonija koji obožava Donarumu i nije isključeno da mu ponudi i bolji ugovor od Juventusa pre nego što Kinezi preuzmu klub.

  RAT BUKTI ‘OSTRVOM’: Navijači nazvali Pajea ‘pohlepnom p*****’, on im skandalozno odgovorio! (VIDEO)

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *