EDSON ISPLJUVAO ZVEZDU!

zvezda-grb

Od muke nisam mogao da spavam, trudna žena je danima plakala…
Brazilski fudbaler Edson, jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde poslednjih godina, ispljuvao je crveno-bele po povratku u domovinu, a boravak u Srbiji je opisao kao najveću životnu traumu

Edson je ispričao za brazilski ESPN da je u klubu bio, maltene, prepušten sam sebi, da je umalo došao u situaciju da bude deportovan iz Srbije koliko niko nije vodio računa o njemu i njegovoj trudnoj supruzi.

– Dokumentacija nije bila adekvatna. Imali smo problem sa vizom, što je trebalo klub da sredi. Išao sam u policiju da bih dobio objašnjenje, a u klubu su mi sve vreme govorili “sutra ćemo, sutra ćemo”. Imao sam glavobolje na treninzima i utakmicama. Ekipi je išlo jako dobro, sve vreme je pobeđivala i znalo se da ćemo biti šampioni. Ali ja sam imao druge brige – pričao je Edson.

  Zajednički posao Bajerna i Red Bula od 100.000.000 evra!

Brazilac je rekao da nikako nije mogao da se koncentriše na fudbal.

Noćima nisam mogao da spavam, tih pet meseci u Srbiji su bili komplikovan period. Nisam imao mira zbog porodice. Žena je bila u osmom mesecu trudnoće i često je plakala, oboje smo bili uplašeni, pogotovo jer mi je to bio prvi put van Brazila. Bili smo šokirani svime što se posle dešavalo – rekao je Edson.

On je ispričao da je imao velike planove po dolasku u Zvezdu, a među njima je bila i ideja da mu se ćerka rodi u Srbiji, da dobije srpski pasoš.

Žena je bila u osmom mesecu trudnoće i često je plakala, oboje smo bili uplašeni, pogotovo jer mi je to bio prvi put van Brazila

  Partizan više ne računa na veliko letnje pojačanje!

Edson, bivši fudbaler Crvene zvezde

Sve smo isplanirali kako bi se naša ćerkica rodila u Srbiji, ali smo se plašili da ćemo biti deportovani. Imali smo rok od 90 dana da rešimo problem ili bismo morali da se vratimo. Da se ona rodila, ona bi ostala u Srbiji kao srpski građanin. Sreća pa smo kontaktirali sa advokatima i na vreme reagovali – dodao je Edson.

Edson je na kraju odlučio da se vrati u domovinu na nagovor majke i brata.

– Iako sam se trudio da im ne govorim šta se dešava, u glasu bi mi osetili da nešto nije u redu. Oni su me ohrabrili da se vratim. Već šest meseci sam u Brazilu i sve je okej. U nekim momentima života moramo da stanemo i razmislimo šta hoćemo od svojih karijera – rekao je Edson, koji sada igra za ekipu Mirasola.

  SVI DETALJI transfera Pavkova u Zvezdu - POGLEDAJTE UGOVOR! (FOTO)

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *