GOTOVO! Partizan potpisuje LEVOG BEKA NA TRI GODINE!

partizan-napredak

To samo u Srbiji ima! Ili su u Partizanu sasvim sigurni da od kazne UEFA nema ništa (kao što tvrde u saopštenju) ili su potpuno pogubili konce u rukovođenju nekad uspešnim klubom. Tek, na današnjem sastanku Upravnog odbora crno-belih odlučeno je da se krene u kupovinu levog beka, dobro poznatog ovdašnjim ljubiteljima fudbala – Mohameda El Monira!
MOZZART Sportu je u Humskoj 1 potvrđeno da su svi članovi Upravnog odbora glasali za dovođenje libijskog internacionalaca i kako sad stvari stoje on će postati drugo pojačanje Parnog valjka ove zime, posle već završenog angažmana kamerunskog napadača Leandrea Tavambe.

El Monir dolazi na Topčidersko brdo kao slobodan igrač, završetkom 2016. godine istekao mu je ugovor sa Dinamo iz Minska, gde je proveo godinu dana i odigrao 30 prvenstvenih utakmica. Našim poznavaocima fudbala dobro je poznat po tome što je u dva mandata nosio dres Jagodine i svojim ofanzivnim sposobnostima još 2014. prvi put zapao za oko struci Partizana.
„Tačno je da Partizan želi Monira. Tačno je i da pregovaramo, blizu smo realizacije, ali još ništa nije gotovo“, pojasnio je u izjavi za MOZZART Sport Petar Bazić, menadžer povremenog reprezentativca Libije.
El Monira u Partizanu čeka ugovor na tri godine i konkurencija u vidu Nemanje Miletića i Miroslava Bogosavca. Valja napomenuti da je u aktuelnom razvoju događaja realno da jedan od sadašnjih levih bekova napusti klub.

  Pavkov otkrio prve utiske o Zvezdi - FANTASTIČNO!

Osim Tavambe i El Monira, crno-beli će u narednih nekoliko dana pokušati da završe i angažman Nikole Vujadinovića. Iskusni štoper trenutno se nalazi u Kini i ukoliko dobije raskid ugovora sa Peking Enterprajzom u Humsku 1 će, kao i prethodna dvojica, doći kao slobodan igrač.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *