Kraj drame! Na leto opet – EVROPSKI Partizan!

partizan-grb

Klub iz Humske se oglasio zvaničnim saopštenjem posle današnjih zabrinjavajućih vesti oko pretnje suspenzijom iz UEFA zbog neizmirenih dugova.

Od prvobitnog velikog šoka, do nešto blaže najave suspenzije, preko umirujućih vesti čelnika Partizana, usledilo je i zvanično saopštenje kluba iz Humske, u kojem se poručuje da će crno-beli već sutra ispuniti sve uslove UEFA i igrati na evropskoj sceni i naredne sezone.

Saopštenje Upravnog odbora Partizana tim povodom prenosimo u celini:

”Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena Fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan obaveštava javnost da će, u toku sutrašnjeg dana, biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA.

  ŠKULETIĆ ipak u Grčkoj, ne PAOK, nego...

Neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima, su regulisane zvaničnim reprogramom koji je, u međuvremenu, već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

Problemi u kojima se našao Fudbalski klub Partizan, rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom, gospodinom Aleksandrom Vučićem.

Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost”, poručili su iz Humske.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *