NEŠTO OVDE NE ŠTIMA: UEFA kaže – Partizan ne igra Evropu! (FOTO)

partizan

Nakon što je danas Srbiju iz korena protresla vest da je Partizan suspendovan na tri godine iz Evrokupova, usledilo je saopštenje crno-belih u kom su zahvalili premijeru Vučiću i navijače utešili rekavši da će sve biti sređeno, i da će crno-beli igrati Evropu.

No, u 16:28 usledio je novi hladni tuš iz Niona. Naime, UEFA je na svom zvaničnom sajtu napisala sledeće:

“CFCB asdjudicatory decision regarding FK Partizan

The UEFA Club Financial Control Body (CFCB) adjudicatory chamber has announced its decision in the case of FK Partizan (SRB).

This decision confirms the following:

FK Partizan will be excluded from participating in the next (1) UEFA club competition for which it would otherwise qualify during the next three (3) seasons (i.e. the 2017/18, 2018/19 and 2019/20 seasons).
This decision was taken after FK Partizan failed to comply with the Articles 65(1), 66(1) and 66bis(1) of the UEFA Club Licensing and Financial Fair-Play Regulations.”

  MANČESTER JUNAJTED - LIVERPUL : PRENOS

FOTO: UEFA printskrin
U prevodu, UEFA je, pozivajući se na svoje telo zaduženo za finansijsku kontrolu, donela odluku da Partizan ne može da igra u Evropi, uz dodatno pojašnjenje da kazna važi za jednu od naredne tri godine, u kojoj bi Partizan stigao do kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Kako su crno-beli najavili u gore spomenutom saopštenju da će do sutra regulisati sve, postavlja se pitanje šta je istina, pošto je malo verovatno da bi UEFA objavila vest na zvaničnom sajtu, ukoliko još uvek postoji šansa da se crno-beli izvuku.

Navijače Partizana, bez sumnje, očekuje veoma stresan dan.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *