Partizan dobija moćnog sponzora i rešava sve dugove!

Partizan-1024x449

U danu kad je UEFA kao hladnom krpom udarila po licu crno-bele, čelnici Partizana priveli su kraju pregovore o novom sponzorskom ugovoru. Kako sad stvari stoje, u Humskoj 1 su obezbedili da komapanija Telekom ostane generalni sponzor Parnog valjka, saznaje MOZZART Sport.
Ugledna kompanija će, veruje se, koliko u četvrtak potpisati novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, što znači da će ostati njegov pokrovitelj sve to 31. decembra 2018. godine. Prethodna saradnja završila se poslednjim danom minule godine, ali je u međuvremenu pronađen model kojim su obe strane zadovoljne.
Podsetimo, Telekom je 19. marta 2015. godine postao generalni sponzor crno-belih i prema tadašnjem kursu obavezao se da do isteka ugovora uplati na račun kluba iz Humske 1 1.200.000 evra. Nije poznato koliko je „jak“ novi ugovor, ali je izvesno da će prvih 360.000 evra otići na regulisanje dugova prema poveriocima koje Partizan muče i zbog kojih je UEFA objavila da ga izbacila iz njenih takmičenja, u prvoj od naredne tri kada bude obezbedio izlazak u Evropu.

  Zvezdin novajlija: Konkurencija me tera da radim više

Uz napomenu da sami čelnici Partizana uveravaju da će koliko sutra – možda i od sredstava dobijenih produžetkom sponzorskog ugovora – taj dug biti namiren.

Podsetimo, kompanija Telekom je jedan od sponzora i KK Partizan.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *