Partizan neće da čeka kraj januara, evo kad će da uplati ”sve što treba”!

10. October 2016, Belgrade - Friendly football match between FK Partizan (Serbia) and PAOK (Greece) played at Partizan stadium. Leonardo Da Silva, #42 (FK Partizan) and Boris Varga, #3 (PAOK). Photo: Ivica Veselinov/ATAImages. 
10. Oktobar 2016, Beograd - Prijateljska utakmica izmedju FK Partizan (Srbija) i PAOK (Grcka) odigrana na stadionu Partizana. Foto: Ivica Veselinov/ATAImages.

Hoće li to biti dovoljno da se izbegne suspenzija?

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u proteklih godinu dana navikao navijače crno-belih na spektakularne ”transfer bombe”, ali ova današnja koja je odjeknula širom Evrope i sveta mogla bi da ugrozi sve što su i on i šef stručnog štaba Marko Nikolić stvarali u proteklom periodu.

Partizan se nalazi pod pretnjom izbacivanja iz evropskih takmičenjima, što bi u narednim danima možda ipak moglo da se izbegne, ukoliko čelnici kluba iz Humske obave svoj deo posla. Bar oni u to pokušavaju da uvere javnost posle prvih informacija o suspenziji.

Na tu temu je nešto konkretnije detalje izneo prvi čovek kluba Milorad Vučelić u izjavi za ”Blic”.

  Meleg o ponudama i pričama o Zvezdi: Prioritet je inostranstvo!

I dok generalni direktor Miloš Vazura navodi da Partizan ima rok do 31. januara da izmiri dugovanja od, kako on tvrdi, 360.000 evra, Vučelić uverava da će taj dug biti ekspresno izmiren.

”Mi ćemo do petka, a najkansije do ponedeljka, 16. januara, da uplatimo sve što treba. Ova situacija neće usloviti prodaju igrača, mi imamo druge izvore finansiranja kluba”, poručio je Vučelić.

On je naglasio da se radi o dugovanja prema pojedinim klubovima, da ga odluka UEFA nije iznenadila, ali i podsetio da ”mnogi klubovi” Partizanu duguju novac.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *