AH! SADA SI U MENI! Skandalozni čin – TRUDNA MILJANA I SLOBA! Luna nije čula ni videla! (VIDEO)

Šok i neverica

Nakon žustre svađe sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, vođu Miljanu Kulić  je isprozivao Marko Janjušević Janjuš, ali ovaj put na malo suptilniji način. Oni su u dnevnoj sobi razgovarali o budžetu, ali su se dotakli i Miljaninog ljubavnog života.

Miljana je ovo podbadanje prihvatila na šaljiv način i na kraju priznala u koga je sve zaljubljena otkako boravi u Beloj kući:

Zadruga

– Ja sam u tebe zaljubljena, ja ovako malo napadam kako bi iskazala svoju ljubav. Evo, i u Slobu sam bila zaljubljena, pa nisam znala kako da iskažem, pa sam ni kriva ni dužna nadrljala zbog Lune. Volela sam da imam sa njim bilo kakvu komunikaciju, pa makar i da se svađamo, a sada sam u Janjuša zaljubljena. Razmišljala sam, bila sam u neko vreme zaljubljena dan-dva. Htela sam da mu kažem i htela sam njega da napadnem, ali mi ga bilo žao, ali on svakako neće da mi odgovara na to i sa njim nisam imala komunikaciju, ali Janjuše u tebe sam sada, sve ovo je prošlost.

Zadruga

Ma da kralju, nema problema, ah, sada si u mene i to je to, super – rekao je Janjuš.

Vesela trudnica je svima rekla ono što je dugo krila i nastavila da obilazi zadrugare i pita ih kako su zadovoljni raspodelom budžeta.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu: