GASTOZ PROGOVORIO O SVEMU! Potpisao je PRESUDU – Izdržaću kako znam i umem, ali…

Biće mu potrebno mnogo snage.

Nenad Marinković Gastoz bio je akter nedelje u „Parovima, koja je, kakva ironija, nosila naziv „paklena nedelja“.

Gastoz je pokušao da pobegne iz rijalitija zbog čega je snosio odgovornost. On je i sam pristao da u šouu ostane bez honorara. Sinoć je potpisao ugovor u kome stoji navedeno, iako se nekoliko minuta borio sa sobom i planirao da napusti rijaliti.

Nenad je, dakle, ostao u vili „Parova“, a pre same odluke dao je intervju, gde možete da pročitate kako se zaista osećao zbog svojih postupaka.

Nenad Marinković Gastoz

Zbog tvog nesmotrenog poteza, usledile su rigorozne kazne, zbog kojeg je ispaštala čitava vila. Kako se osećaš i da možeš da vratiš vreme, da li bi uradio drugačije?

– Ko kaže da je bio nesmotren? Prekršio sam pravilo iz meni jako bitnih stvari i stavio sve na kocku, jedino što mi je žao i zbog čega nisam ponosan na sebe, jeste otkaz našeg obezbeđenja. Potrudiću se da to ispravim kako znam i umem. „Da se opet rodim, živeo bih isto“.

Kako ćeš izdržati sada, kada ti je produkcija zabranila da viđaš Naidu do kraja rijalitija? Da li je za tebe postojala gora kazna od te?

Nenad Marinković Gastoz

– Ona je u mojoj glavi 24 sata, čak i kad žmurim ona mi je pred očima. Izdržaću kako znam i umem, ali ću se potruditi da se to promeni, ako je moguće. Spreman sam na sve…

Koji je prvi savet koji si dao ocu, nakon što je postao ravnopravan učesnik rijalitija „Parovi“?

– Nisam ni pričao sa njim na tu temu, nije on glup. Samo malo manje da koristi ružne reči, sve je ostalo top, što se mene tiče. A i malo manje „banzina“, kako on to zove.