GOCA TRŽAN PROGOVORILA O MILJANINOJ I IVANOVOJ BEBI: Neće biti brat moje Lene!


Progovorila i o toj temi.


Goca Tržan kaže da beba koju njen bivši muž Ivan Marinković čeka sa aktuelnom učesnicom „Zadruge“Miljanom Kulić neće biti u rodu sa njenom Lenom, iako imaju istog oca. Pevačica ne želi da ima bilo šta sa detetom koje je Marinković napravio Nišlijki u rijalitiju „Parovi“.

Goca Tržan

Ona smatra da to što će njeno i Miljanino dete imati istog oca, ne znači i da će biti u srodstvu.

– Neće lena dobiti polubrata. Uostalom, to će biti njen izbor da li će jednog dana hteti da ga upozna ili ne – iskrena je Goca.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Tržanka kaže da je uopšte ne zanima to što je njen bivši muž Kulićevoj napravio dete u rijalitiju „Parovi“ i da se u njenoj kući o tome ne priča. Ona objašnjava i da nije upućena u celu situaciju.

– Kakve veze imam ja sa tim što je Miljana trudna sa Ivanom? Nisam upućena u celu situaciju, niti pratim te ljude. To je nešto što se dešava mimo nas i nije deo našeg života – kaže pevačica u intervjuu za „Informer“.

Goca

Goca objašnjava da nema ništa protiv učesnice „Zadruge“ koja je u petom mesecu trudnoće, ali da ne želi da priča o njoj jer je ne poznaje lično. Niti voli da se petlja u tuđe živote.

– Ja tu ženu ne poznajem, tako da nju uopšte ne bih da komentarišem. Ne govorim to iz nekog animoziteta ili neprijateljstva prema njoj. Prosto ne volim da diram u nešto što nije deo mog života, pa tako ne volim da bilo ko dira nešto što je moje.

Goca Tržan

Iako smatra da njena ćerka Lena i sin Ivana Marinkovića i Kulićke neće biti u srodstvu, kaže da njihovoj bebi želi da bude živa i zdrava.

– Zaista svakom novorođenom detetu želim sve najbolje, ali ponavljam da to nema veze sa mnom i mojom ćerkom – zaključuje pevačica i ističe da nema ništa protiv svog bivšeg, dokle god se ne meša u njen i Lenin život.