BIĆE PRENOSA: Cela Srbija je ČEKALA ovo!

Zvezda ulazi u završnicu grupne faze Lige šampiona, danas dvostruki dvoboj sa Napolijem, ali će samo onaj večerašnji moći da bude viđen u direktnom TV prenosu.

Nažalost, već smo i navikli. Kada RTS prenosi utakmicu Crvene zvezde u Ligi šampiona, njeni navijači ostaju uskraćeni da vide i TV prenos omladinaca Crvene zvezde koji se takmiče u U19 Ligi šampiona, gde su do sada ostavili vrlo dobar utisak, iako još čekaju na prvu pobedu.

To je slučaj i ovoga puta, u okviru petog kola Lige šampiona, kada će i omladinci i seniori Crvene zvezde gostovati ekipi Napolija.

U19 ekipe Napolija i Zvezde sastaju se već u 14 časova, taj meč neće biti prenošen na RTS-u, a od 21 čas je događaj dana, duel seniorskih ekipa, što ćete moći da vidite na Javnom servisu.

A kada govorimo o omladincima i seniorima Crvene zvezde, razlika u odnosu na prethodne mečeve je što je mladi napadač Dejan Joveljić iz omladinskog pogona prekomandovan u prvi tim i nalazi se među 20 igrača koji konkurišu za sastav ekipe koju će trener Vladan Milojević u 21 čas izvesti na teren.

Joveljić je sjajno igrao u prva četiri kola U19 Lige šampiona, postigao je sva tri gola za Zvezdu, po jedan protiv Napolija, PSŽ-a i Liverpula i svakako je zaslužio da dobije priliku da se izbori i za nastup u seniorskoj Ligi šampiona.

„Pavkov je tu, kao što je i Jovančić. Videćemo pred samu utakmicu, donećemo odluku tad. Neka ostane malo iznenađenje i za vas, pošto vi italijanski novinari volite sve da znate, a mi volimo malo da sakrijemo nešto“, rekao je trener Vladan Milojević juče, odgovarajući na pitanje italijanskih novinara u vezi sastava tima.

S obzirom da je Pavkov imao problema sa povredom, da nije igrao još od utakmice sa Liverpulom, da svi očekuju Stojiljkovića u špicu, da li bi Joveljić mogao da bude to “malo iznenađenje“? Možda bar u drugom poluvremenu…

Inače, bez obzira na trijumf nad Liverpulom u prošlom kolu (2:0), Zvezdu i večeras posmatraju kao totalnog autsajdera. Neka večeras, s tim u vezi, dođe i do još jednog iznenađenja… Uostalom, Zvezda je u Beogradu već “otkinula“ dva boda Napoliju.

U prilogu pogledajte kako izgledaju očekivane postave Napolija i Zvezde.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!