ZNAJU SE CENE: Zvezdu OČEKUJE derbi!

Meč se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ (subota, 21).

Posle pobede nad Galatasarajem u Evrokupu, košarkaši Crvene zvezde okreću se obavezama u regionalnom takmičenju. Vicešampion ABA lige dočekaće Cedevitu u subotu (21), a određene su i cene ulaznica za duel sa hrvatskim predstavnikom.

– Košarkaški klub Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje svojim pristalicama I navijačima na fantastičnoj podršci u utakmici sa Galatasarajem, I poziva sve da u što većem broju dođu u subotu u dvoranu I ponovo glasnom podrškom pomognu crveno-belima da dođu do nove I vrlo vredne pobede u regionalnom takmičenju! – navodi se u klubu sa Malog Kalemegdana.

Ko bude želeo da posmatra duel sa Multivitaminima, moraće da izdvoji 300 dinara za tribine, 500 za partere za partere B i 4, 600 dinara za belu ložu, 700 za plavu i 900 dinara za VIP ložu. Cene za počasna mesta kreću se od 2.000 do 5.000 dinara.

– Crvena zvezda mts još jednom podseća da svi navijači kupovinom pojedinačne ili sezonske ulaznice, direktno pomažu finkcionisanje kluba i prvog tima.

Posle duela sa Cedevitom, srpski šampion početkom sledeće nedelje odlazi u Nemačku gde ga čeka utakmica šestog kola Evrokupa grupe A sa Ulmom, da bi posle toga gostovali Olimpiji u Ljubljani.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!