SVE VIŠE SE BRUKAJU: Nove NEMILE scene u Engleskoj!

Pevci se revanširali Tobdžijama za poraz u Premijer ligi

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u polufinale Karabao Kupa (Liga kup) na najlepši mogući način, pobedom nad „ljutim“ gradskim rivalom Arsenalom, i to u gostima, rezultatom 2:0.

Strelci za „Pevce“ bili su Son u 20. i Dele Ali u 50. minutu, pa je tako tim Mauricija Poketina zakazao polufinalni dvomeč sa Čelsijem (Plavci dobili Bornmut 1:0).

Pogodak engleskog reprezentativca, sem što je „ubio“ utakmicu, bio je zaista prelep: sa mnogo osećaja je lobovao istrčalog Petera Čeha, krunisavši pravu asistenciju Harija Kejna.

Pogledajte sjajan gol engleskog fudbalera.

https://www.youtube.com/watch?v=Urk_7LB317E

Naravno da su navijači „Tobdžija“ bili van sebe od besa zbog gola Dele Alija i drugog uzastopnog poraza svog tima koji je bio „na vidiku“.

Upravo su najveći gnev usmerili prema strelcu drugog gola koga su pogodili plastičnom flašom u glavu, a engleski mediji pišu i da je bilo rasističkih uvreda u toj situaciji, koja se dogodila pri rezultatu 1:0.

Ali je malo kasnije efektnim golom odgovorio pristalicama Tobdžija na provokacije, posle čega ih je sa bezbedne udaljenosti gestikulacijom trenutnog rezultata još više nervirao.

Dele Ali je bio asistent Sonu kod prvog kola čime je u potpunosti obeležio meč.

Barton i Mančester siti čine drugi polufinalni par.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!