OGLASILI SE: Braselonino POJAČANJE!

Stigla potvrda od katalonskog kluba.

Već dugo se govori o potencijalnom prelasku Adrijena Rabioa iz Pari sen Žermena u Barselonu.

Francuski fudbaler će izvesno napustiti PSŽ u narednih šest meseci, ostaje da se vidi da li već u januaru ili po završetku sezone, kako mu ugovor sa „Svecima“ ističe na kraju takmičarske godine.

On je zahtevao previše novca od uprava francuskog šampiona, na taj način je verovatno hteo i da izdejstvuje odlazak iz kluba, upravo zbog interesovanja Barselone.

Ne krije Rabio da bi voleo da ponese dresu katalonskog kluba, a ni aktuelni prvak Španije ne krije da je zainteresovan za Francuza.

Pojavile su se i priče da je čitav transfer gotov i da će u januaru Rabio put „Kamp Noua“, bilo je i priča da njegova majka traži previše novca od Barse, ali da bi dve strane mogle da pronađu kompromisno rešenje kako bi se Rabio već početkom naredne godine preselio u Španiju.

Ipak, Barsa se oglasila putem zvaničnog saopštenja, želeli su da istaknu kako nikakvi ilegalni pregovori sa francuskim fudbalerom ne postoje, ističu i da su se u avgustu raspitivali za Rabioa, kao i da su to učinili pre nedelju dana, ali da su u oba navrata imali kontakt samo sa sportskim sektorom kluba sa „Parka prinčeva“.

Za kraj, odbijaju da priznaju da imaju bilo kakav dogovor sa vezistom Pari sen Žermena Adrijenom Rabioom.

Naravno, ovo ne znači i da ga neće biti, sada je još i jasnije da je Barsa ozbiljna po pitanju njegovog angažovanja, ali ne žele da žure, sačekaće januar, pa će pokušati da se dogovore sa upravom PSŽ oko otkupa poslednjih šest meseci njegovog ugovora, ukoliko u tome ne uspeju, prema Bosmanovom pravilu će moći da pregovaraju sa samim fudbalerom, ali će ga u tom slučaju dobiti tek pred narednu sezonu.

[❗ STATEMENT]
Official FC Barcelona statement regarding PSG and Rabiot stories
👉 https://t.co/eSdVwS70yY
pic.twitter.com/zTvvK4Fjcq

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 30. децембар 2018.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!