BOMBA: Partizan ISTUPA iz Superlige!

Prvi čovek Partizana prokomentarisao pojedine predloge da se klub iz Humske odluči na radikalne mere zbog problematičnih sudijskih odluka.

Iako crno-beli još nisu preboleli Zvezdin sporni gol u 158. večitom derbiju, proteklog vikenda u Nišu dogodila im se još jedna situacija koja je dodatno razbesnela pristalice Partizana.

Milorad Mažić nije dosudio jedanaesterac za crno-bele posle igranja rukom Radovana Pankova u kaznenom prostoru Nišlija, pa su se među brojnim reakcijama navijača Partizana mogle videti i inicijative da klub iz Humske istupi iz takmičenja.

Ali, to se, naravno, neće dogoditi.

Juče je sportski direktor Ivica Iliev pokušao da smiri strasti porukom da u Humskoj ne zameraju našem najboljem arbitru na pomenutom propustu, a potom je i prvi čovek kluba Milorad Vučelić jasno i glasno poručio da se o istpuanju iz lige i ne razmišlja.

“Odgovorno tvrdim da do toga neće doći, već apelujem da naše igrače da na terenu pokažu svojim znanjem da sve zavisi baš od njih“, istakao je Vučelić u izjavi “Novostima“.

Ipak, Vučelić naglašava da bi tabela Superlige sada izgledala znatno drugačije da pojedine sporne odluke sudija nisu donete na štetu Partizana.

Ovako, Zvezda već ima “plus sedam“.

“Evidentno je da smo u poslednjih nekoliko mečeva oštećeni najmanje za četiri boda, što bi značajno promenilo pogled na tabelu Superlige. Kruna svega lošeg što se dešava Partizanu je nedosuđeni penal u finišu prvog poluvremena u Nišu“, izjavio je Vučelić.

POČELO JE: Delije OKUPIRALE Pariz, ori se pesma!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!