VOLE DA ČITAJU: Dvojac Partizana PREPORUČIO koju knjigu da ČITATE!

Marković i Zakarić na Sajmu knjiga

Lepše je sa kulturom. Krilaticu od pre nekoliko godina primenili su danas prvotimci Partizana Svetozar Marković i Goran Zakarić posetom Sajmu knjiga u Beograd. Kako sami ističu, oduševljni su brojem mladih koji su obilazili štandove i kupovali naslove domaćih i stranih autora.

Osim druženja sa navijačima, mladi štoper i reprezentativac Bosne i Hercegovine su navijačima koje su sreli preporučili po tri naslova, pokazavši da osim fudbala znaju i da zavire u korice nekih od najpoznatijih dela.
„Moje preporuke su „Magi – kao da je bilo nekad“, biografija klavijaturistkinje EKV-a Margite Stefanović, zatim „Nož“ Vuka Draškovića i „Devet“ Slavimira Stojanovića“, rekao je Marković, uz dodatak da mu „prija što ga navijači prepoznaju i na Sajmu“, a nada se da će podržati ekipu Zorana Mirkovića u subotnjem duelu sa Napretkom.

Njegov kolega Goran Zakarić je, takođe, imao poruku za sve poštovaoce knjige. Oslonio se na dva proverena naslova i jedan savremeni.
„Preporučio bih im da čitaju „Mali princ“, zatim „Na Drini ćuprija“, a treći neka bude „Šesta faza sna“ Bernaras Verbera“, dodoa je krilni vezista kome godi kad ga navijači prepoznaju, traže autograme i fotografije i drago mu je što je dosta mladih ljudi došlo na Sajma, jer će im, kako kaže „značiti to životu“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!