(18+ VIDEO) UDARILA JE! Skandalčina u Zadruzi – Polomiću ti kosti, ZADAVIĆU te! Zar na NJU da krene?

Svi užasnuti.

Svima je već poznato da Gordana Džehverović kada „izgubi živce“ izgovori bujicu psovki i ružnih reči, ali ono što je sinoć uradila u svađi sa ćerkom Teodorom, teško je i prepričati.

Goca je pobesnela nakon još jedne ljubomorne scene koju je Teodora napravila, a na koju su je „nagovorili“ Milan Milošević i Maca Diskrecija. Njih dvoje su rekli Teodori da se Anđelo pored bazena nabacuje Mariji Ani, i ona je pobesnela. Potom je Goca izletela za njom, kako bi joj očitala lekciju, ali nije uspela da se suzdrži od psovanja i vređanja, a u jednom momentu je i udarila ćerku.

– Je l’ treba njegova porodica da gleda kako ga maltretiraš?! Znači, Teodora, budeš li još jednom pravila ljubomorne scene, ti si ga naje*ala od mene, naje*ala. Budalo, da li si ti normalna? – vikala je Goca, dok je Anđelo sve vreme stajao pored pokušavajući da je smiri.

Gordana, Teodora i Anđelo

– Goco, nismo se svađali, nismo ni vrištali – rekao je on, međutim, Teodorinu majku to nije zanimalo i ona je nastavila sa stravičnim uvredama.

„Pa razbiću te, bre, nemoj da mi govoriš, dobro, hoćeš ja sad da te podje*avam sve vreme… Kako ne razmišljaš o svojim postupcima! – urlala je Gordana a Teodora je samo tiho ponavljala: „Dobro, mama“. Ipak, tek onda je usledio vrhunac.

– Zapamti šta sam ti rekla, još jednom, Teodora, nemoj da izvlačiš đavola iz mene, nemoj da ti ovde lomim kosti, da ti se smeje čitav narod. Saberi se jednom u životu. Pun mi te je ku**c više, zadaviću te, napraviću skandal ovde, tako ću te blamirati da ćeš da zapamtiš, je*aću ti mamicu u pi**u ja, ti znaš mene kad popi*dim – nastavila je ona da viče, a u jednom momentu ju je klepila dok je držala papir u ruci.

Kako je cela svađa izgledala pogledajte na snimku, koji upozoravamo sadrži psovke: