Da li znate od kog srpskog pevača je ova seks-bomba žena? (FOTO)

Ona se za našeg pevača udala se 2015. godine, a iako iza sebe ima porođaj to se na njenom telu nikako ne vidi

I dok se supruge pojedinih javnih ličnosti, naročito pevača, možda i previše ističu i „reklamiraju“ po medijima, postoje i one koje tu pažnju ne traže i ne izazivaju namerno.

Jedna od njih svakako je i zgodna Aleksandra, koja je u trenutku kada se 12. jula 2015. godine udala za našeg poznatog pevača bila student medicinskog fakulteta.

Radi se o Aleksandri Vasković, ženi frontmena „Leksington“ benda Bojana Vaskovića.

Lepa Aleksandra sa Bojanom i njihovom ćerkicom prve dane hladnog februara provela je u toplijim krajevima, odakle se, potpuno logično, pohvalila fotkama u kupaćem kostimu.

Aleksandra i Bojan ne odvajaju se od ćerkice Anđeline, koja je 8. septembra 2015. godine prevremeno rođena. Par je dolazak deteta na svet krio u tajnosti, a prošli su pravu dramu pošto se Anđelina neko vreme borila za život.

– Anđelina je veliki borac. Najveći borac koga znam. Ona je tek satkana od nekog čudnog materijala, jer to kako se izborila za sebe i svoj život je neverovatno. Večito je nasmejana i mislim da će takva biti čitavog života. I kad se prehladi i ima temperaturu ona se smeje. Taj osmeh je moje najveće bogatstvo. On nema cenu. Sad je već velika i beskrajno uživam u dugim šetnjama sa njom,u igri i uspavljivanju. Moj svet se vrti oko nje i moje najbliže familije. U mom životu nema nikakve mistifikacije. Sve je transparentno i iskreno i sve radimo sa mnogo ljubavi. To je ona suštinska, mala, ali dovoljna sreća. Prava sreća. Posebno kad se napravi balans između privatnog života i posla. Mislim da sam u tome uspeo i zaista mi ništa ne nedostaje iz perioda kad sam bio slobodan. Sve se nadomesti. Verujem da je sve negde gore zapisano i da sve dođe na svoje. Čovek samo ne treba mnogo da se opterećuje, nego da radi i da se trudi da bude dobar i čestit. Bog onda uvek vrati dobrim… – rekao je Bojan jednom prilikom na temu ćerkice, u razgovoru za Hello.