Evo šta su Lukasovi prijatelji rekli kada ih je upoznao sa novom devojkom

Od kada se razveo od supruge Sonje Vuksanović, pevač Aca Lukas se ne smiruje kada su žene u pitanju. Prvo su mediji brujali o njegovoj vezi sa mladom koleginicom Aleksandrom Mladenović, a sada o romansi sa starletom iz Banjaluke Božanom Vujinović.

Lukas je novu devojku upoznao sa prijateljima, koji nisu oduševljeni njegovom novom izabranicom jer je po gradskim kuloarima poznata kao devojka niskog morala, a o njenom hapšenju zbog prostitucije se uveliko pisalo, piše pulsonline.rs.

“Lukas je Božanu upoznao u restoranu kada ga je ona i zavela, a ubrzo ju je upoznao sa bliskim prijateljima. Iako oni smatraju da bi Božana mogla da bude tek jedna od Lukasovih avantura, oni su zabrinuti da se ne zaljubi jer to nije kalibar devojke sa kojom bi trebalo da bude. Oni su mu to otvoreno rekli i podsetili ga da je ona sa Mimi Oro uhapšena 2014. godine u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji. Njeno ime je tada pronađeno medu dokumentacijom koja je zaplenjena od makroa Mihaila Maksimovića, kaže izvor blizak pevaču, i dodaje:

“Lukas ne mari za te priče, ali kada se bude opekao, đavo će mu biti kriv. On je takav, čim mu je neka devojka interesantna on je upozna sa prijateljima, provodi vreme sa njom, a onda od svega toga odustane preko noći. I to je okej, ako se ne zaljubi jer u suprotnom postaje važno sa kim je. Lukas kada ‘odlepi’ za nekim tada ne žali ni novac pa ga često izmuzu. Kako se pisalo da je Božanu fudbaler Biševac tužio za iznudu novca, svi se boje da će i Lukasa razbaštiniti, a to mu nije potrebno.”

Božana se trudi, piše pomenuti portal, da stalno bude u Lukasovoj blizini i da ga prati na nastupima kako bi njihova veza postala jača.

“Nama, kao njegovim prijateljima to liči na jednu mrežu koja se plete oko njega, a da on to ne vidi. Bojimo se da bi mogao da se zaljubi jer njega privlači takav tip devojaka. Sa druge strane ona je prepredena i zna vrlo dobro da bi mogla da manipuliše njime što bi joj finansijski odgovaralo.”

Podsećanja radi, za vezu Lukasa i Božane se saznalo nedavno kada su u jednom prestoničkom restoranu naočigled svih razmenjivali nežnosti. On se u jednom trenutku latio mikrofona i pevao joj na uvce. Ubrzo se saznalo da je reč o devojci koju je javnost upoznala na ne tako lep način. Osim hapšenja sa Mimi Oro i tužbi za prostituciju, Božana je u novembru 2016. godine pretučena na Dorćolu. Ona je, kako je tada ispričala, sa prijateljem izašla iz taksija, kada ih je nekoliko muškaraca napalo. Kako je često boravila u Dubaiju, Božanu su mediji 2015. godine povezivali sa aferom “Harem”. Ona je tada rekla da “nema veze sa prostitucijom i da je u Dubaiju boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga”. Kasnije njeno ime je bilo na spisku jednog makroa koji je uhapšen zbog čega je bila saslušana.

Pre nego što se saznalo za njenu vezu sa Lukasom, Božana je, kako se šuška po gradu, bila sa jednim starijim gospodinom iz Sen Tropea. Ona je fotografije iz njegovog luksuznog doma, gde je bila čest gost, i sa jahte, kačila na društvene mreže svakodnevno, ali ih je nedavno obrisala. Očigledno da Plejbojeva zečica nije želela da njena nova ljubav sazna za bivšeg jer se jedino o tim detaljima njene prošlosti nije pisalo po novinama.

Božana je na početku karijere u jednoj emisiji priznala šta je sve operisala na sebi.

“Imala sam samo dve operacije, operisala sam grudi i usta. To je odavno moja želja, to ide s Plejboj zečicama, da imaju velike grudi”, rekla je Božana i objasnila:

“Naravno da volim luksuz i sasvim luksuzno živim. Sasvim dovoljno i skromno.”

A prošle godine u emisiji kod Ognjena Amidžića na pitanje o povezivanju njenog imena sa prostitucijom, Božana se brecnula:

“Ako neko želi da se bavi prostitucijom, to je njegova stvar. Ko smo mi da osuđujemo u 21. veku? A na svoja putovanja sam otišla tako što se bavim klabingom i radim neke žurke”, objasnila je ona razloge zašto u Dubaiju boravi tako često.