KIJA JE PREGAŽENA I IZORANA – Bora je nisko UVREDIO, a onda mu je ona UZVRATILA! Tako ga je ZABOLELO…

Nije mu bilo svejedno.

Prethodne noći zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a jedno je bilo upućeno Bori Santani. Nakon ovog pitanja koje je bilo vezano za Kiju, Santani je bilo neprijatno zbog onoga što je pričao, pa je pokušao da se opravda.

– Razgovarao si sa Janjušem i Janjuš je prokomentarisao da je Kija jedna od lepših devojaka u kući i bez šminke, a ti se rekao: „Ma kakvi, Kija je pregažena i izorana“ – rekla je novinarka.

Bora Santana

– Rekao sam posle njoj, to je šala bila, ne znam gde su mi izletele te reči – pravdao se Bora.

– Pregažena i izorana je šala kada pričaš o jednoj dami? – čudila se novinarka.

– Pa normalno, ona zna da sam se ja šalio. Kako sam rekao pregažena i izorana? Vidiš, ja sam zaboravio na te reči. Ne znam na šta sam to mislio. Mislio sam istrošena i emotivno i fizički – rekao je Bora.

Kristina Kija Kockar

Kija se smeškala Bori, a onda je ustala i odgovorom ga ostavila bez prostora da se nastavi.

– Ja jesam emotivno jako istrošena, finansijski takođe. (smeh) Što se tiče fizičkog, isto tako, neispavana sam strašno, ali i umno, zaboravila sam mnogo stvari od kad sam ovde. Podržavam sve to ali znam da se Bora šalio jer on stalno ima analize nas devojaka. Pregazilo me vreme, ne bežim od svojih godina jer ovog maja punim 29 godina, ali i dalje mi traže ličnu kartu kada ulazim u klub – prokomentarisala je Kristina sve vreme se smejući.

Pogledajte ovu situaciju i Kristininu reakciju u videu koji je u prilogu: