KIJA NAPUŠTA ZADRUGU? Evo kakav HAOS se sprema večeras u Zadruzi!

Prvi put – da vidimo kako stoje stvari!

Bliži se buran kraj još jedne rijaliti nedelje u „Zadruzi“. Sinoćne nominacije bile su burne. Učesnici su odlučili da su nominovani Kristina Kija Kockar, koja je izgubila kao potrčko od Marka Miljkovića, i Nena Petrović koja je dobila najmanje SMS glasova publike.

Nena Petrović

– Ja bih rekla da sam očekivala ovaj rezultat. Od nekih sam se iznenadila. Neću biti skromna, znam da ću se vratiti. Što se tiče onoga sa Filipom, meni je bitno da moji znaju šta je istina – rekla je Kija sinoć kada je saznala odluku.

Kristina Kija Kockar

Večeras je na programu uzbudljivo veče kada će se Kija prvi put pojaviti u duelu sa nekim za izbacivanje. Da li će devojka oko koje se mnogo toga vrti u „Zadruzi“, napustiti imanje u Šimanovcima kao što kažu njeni poprilično aktivni i probuđeni antifanovi na Fejsbuku? Ili je Nena slab protivnik? Ili su svi protivnici slabi za stjuardesu iz Zrenjanina kao što to kažu njeni brojni fanovi na društvenim mrežama?

Najverovatnije je da će se obistiniti Kijine reči od sinoć kako će se vratiti u „Zadrugu“. Tako to bar naizgled deluje! Zato je možda bolje večerašnji program najaviti kao prvo učešće u izbacivanju još uvek zakonite supruge Slobe Radanovića. Da se ispita kakvu podršku ima u javnosti…

Dušica Jakovljević u rijalitiiju Zadruga

Produkcija još uvek nije najavila da li će biti i vanrednog ubacivanja, ali bilo je primera kada su iznenađenje čuvali za kraj. Ostaje nam da vidimo posle Kontravizije – od 21 i 20 kada počinje emisija Dušice Jakovljević.