KIJA PRENAGLILA: Zadrugari je uvredili – OVIM! Stjuardesa smetnula sa uma da je snimaju… (VIDEO)

Najpre se brecnula…

Bivša stjuardesa i supruga pevača Slobodana Radanovića, Kristina Kockar govorila je o svom životu i o planovima koje će realizovati kada bude napustila „Zadrugu“.

Dok je uvežbavala numere za predstojeću Evroviziju, sa ostalim ukućanima poverila se Lepom Mići i Bori Santani da bi volela da otvori restoran ili bar u centru Beograda sa barem deset vrsta jela, poput finger fuda, gde bi se služili naćosi, tortilje i šta sve ne.

zadruga

– Sve što sam na ovom svetu videla i jela, sve bi stavila na jedno mesto. Neka kul varijanta, za one koji imaju para i one koji nemaju para. Ja, recimo, imam para da jedem u najskupljem restoranu. Tražila sam lokal da otvorim, ali sam čekala da prođe Nova godina – rekla je Kija.

Na Kijine hvale Lepi Mića ju je upitao odakle joj pare i ko joj je dao, a Bora Santana je dodao da čeka da dobije, verovatno misleći na novac od honorara, na šta se ona nasmešila i odgovorila:

– Šta odakle mi pare? Pa zaradila sam. Niko mi nije dao. Što odma’ čim žena ima para znači da joj je neko dao? Niko mi ništa nije dao u životu. Jedino što mi je u zajedništvu i pre braka Slobodan kupio, naravno, dosta stvari, a Andrija mi je kupio jednu haljinu. Ovako nijedan dečko mi ništa nije kupio, jer sam uvek imala socijalne slučajeve. Meni je bitno da ja radim i da sam ja živa i zdrava, da imam para za sebe.

Šta je sve Kija ispričala i kako su ostali reagovali na njene reči pogledajte u donjem snimku: