KONAČNO! Mirka i Vujadin se VENČAVAJU! Evo KAD će svadba biti, a tek da vidite KO im peva… LUDILO!

Procureli svi detalji!

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić, iako imaju, kao što je poznato, troje dece, već devet godina žive u vanbračnoj vezi, a sada su konačno rešili da stanu na „ludi kamen“.

Njih dvoje, kako prenosi Srpski telegraf, uveliko pripremaju svadbeno veselje, koje će se održati poslednje nedelje u maju. Izvor blizak paru otkriva da će prvotimac Crvene zvezde i popularna glumica organizovati veliku svadbu sa više od 200 zvanica.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

– Vujadinova jedina želja je bila da svadba bude 29. maja, na dan kad je Zvezda 1991. osvojila Kup šampiona u Bariju. Sve ostalo prepustio je Mirki, koja je zadužena za detalje. Kako se spisak zvanica iz dana u dan povećava, buduća gospođa Savić ima problem oko izbora prostora – navodi izvor.

On dodaje da je prvobitno bilo planirano da se slavlje održi u jednom popularnom restoranu, ali će, po svemu sudeći, konačna opcija biti hotel.

vujadin-savic,-aleksandar-pesic

Kako se navodi, Vujadin je oko sebe preuzeo sve što je vezano za organizovanje muzike. Prema pisanju Srpskog telegrafa, izvesno je da će im pevati Aleksandra Prijović. Pored nje, u planu je angažovanje još jednog popularnog benda sa kojim se trenutno pregovara. Oko svadbene dekoracije i ostalih pojedinosti popularni par je angažovao jednu beogradsku agenciju. 
aleksandra-prijovic