NEĆU DA PRIČAM SA NJOM! Luna povlači KRAJNJI POTEZ – da se odluči KOJA JE BITNIJA od njih dve! (VIDEO)

Ova današnja mladež…

Luna Đogani i Mina Vrbaški veoma su dobre drugarice. Međutim, blogerka je zamerila Mini to što je postala bliska sa njenom vatrenom suparnicom Kristinom Kockar.

Đoganijeva je odgovorila na pitanja novinara zašto je Mini rekla da mora znati koja od njih dve joj je bliža i bitnija, Kija ili ona.

zadruga

– Ja nikada nisam rekla nekome družiš se sa mnom pa ne možeš sa Kijom. Naprotiv, čak sam i ja bila bliska sa njom. Opet ponavljam meni je neprijatno da dođem u Kijino društvo, ne osećam se lepo. Možda sam i ja pogrešila jer sam se udaljila od žensih osoba u kući kad sam ušla u vezu sa Slobom. Izgubila sam taj osećaj za ženske priče. Zbog toga mi je neprijatno kad imam potrebu da pričam sa nekom devojkom a ta devojka je u Kijinom društvu. Zato sam rekla Mini da mora da zna ko joj je bitniji. Ona je ušla ovde i rekla da se videla sa mojom mamom, sa najboljom drugaricom, prenela mi da su mi moji poručili da se udaljim od Kije jer ispadam budala i ljudi mi se smeju. Zato me je povredilo kada sam sutradan krenula da pričam sa njom a ona ode sa Kijom. Ne želim bilo koga da jurim ovde. Isto je i za Sanju i Andrijanu – rekla je Luna.

Mina nije želela ništa da odgovara a Andrijana Radonjić se veoma potresla zbog ove Lunine izjave. Pevačica je posle ovih reči otišla i plakala u garderoberu ali ubrzo su njih dve raščistile nesuglasice.

Đoganijeva i Mina su kasnije ležale zajedno u krevetu tako da su njih dve uspele da prebrode sve nesuglasice: