NIJE MIĆA! Žiža odredila novog VOĐU Zadruge! Otkud baš ONA?! Svi u šoku! (VIDEO)

Iznenađenje!

Žiža Stojanović prošle noći napustila je rijaliti program „Zadruga“, nakon što je posle nominacije dobila najmanji procenat glasova publike.

Glumica je u studiju napisala pismo ukućanima i imenovala ovonedeljnog vođu. Koga je postavila na tu funkciju zadrugari, ali i gledaoci, saznali su ovoga jutra kada se začuo zvuk poštanskog sandučeta.

„Novi vođa za iduću nedelju je Miljana. Mislim da će dobro obavljati funkciju vođe“, napisala je Žiža ukućanima, koji su imali problema u čitanju njenog rukopisa.

Miljana Kulić

– Sinoć mi je Bane to nagovestio kada je došao iz izolacije. Ja mu nisam verovala, ja i nju nisam shvatila ozbiljno. Mislila sam Žiža ko Žiža. Obeća i slaže. Hvala Žižo, veliki pozdrav za tebe. Mića je vidno razočaran! Šalim se, bolestan je, ne bi mogao ni da bude vođa – rekla je Miljana Kulić.

Ostali ukućani odmah su čestitali Miljani Kulić na novoj funkciji, a zatim je Dragica Janičić koja je bila do tog trenutka vođa, uspela da se posvađa sa Miljanom Kulić i ostalim zadrugarima dok se pravdala.