OD BOGA SI STVORENA, ZA MENE SI ROĐENA: Ritam srca ste obožavali, a evo ŠTA sada rade članovi benda

Njihovi hitovi se i dalje pevaju.

Grupa „Ritam srca“, koja je devedesetih godina žarila i palila regionom, nije se dugo zadržala na sceni, ali je za sobom ostavila mnogo hitova. „Marija“, „Od boga si stvorena“, „Jovana“ i „Ja hoću sad“ rado se pevaju i danas. U bendu su između ostalih bili i Žika Jakšić, Dragan Ćirković Ćira kao i Joca Đević.

Pre nego što je počeo da se bavi muzikom, Žika je završio pedagošku školu. Idejni je tvorac „Zvezde Granda“, formata koji je iznedrio brojne folk pevače. Iako Saša Popović u početku nije bio zainteresovan za pravljenje ovog šou-a, posle dužeg nagovaranja je pristao i nije se pokajao.

Žika je bio i domaćin takmičenja „Nikad nije kasno“, a bio je u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović sa kojom ima sina Dušana.

Žika Jakšić

Dejan Ćirković Ćira je karijeru nastavio kao solista. Već godinama živi u Nemačkoj sa suprugom i decom koji su tamo rođeni. Iako priželjkuje da se vrati u Srbiju, zbog ostalih članova porodice to nije moguće. Supruga Ljilja, ali i deca selidbu ne uzimaju u obzir, međutim upravo zbog toga, Ćira svaki trenutak koristi da poseti rodni Aleksandrovac.

Dejan Ćirković Ćira

Jordan Đević je takođe ostao u muzici. Jordan osim harmonike svira pomalo i frulu, blok flautu, gitaru, bas, a kako je svojevremeno izjavljivao, osim balkanske muzike veoma voli tango. Prošle godine za svoj stari bend „Ritam srca“ napravio novu pesmu koja nosi naziv „Dobro veče, druže moj“.

Novogodisnja

A post shared by Jordan Djević (@jocadjevic) on