Odričem se honorara, i to ozbiljnog! Miki se obratio gledaocima i zadrugarima, a na kraju je imao POSEBNU poruku za svoju sestru! (VIDEO)

Miki Đuričić je rekao šta ima, a potom napustio sastanak i izašao napolje

Tokom večerašnjeg izbora potrčka u Zadruzi, Miki Đuričić se, kako je rekao, poslednji put obratio svima, a osim toga i svojoj sestri koja ga je naterala da uđe u rijaliti.

Kada je došao red na Đuričića, on je rekao šta je imao pritom ponavljajući da ne želi više da učestvuje u rijalitiju, a na kraju izlaganja je napustio sastanak i izašao.

– Odričem se i honorara koji je ozbiljan. Moram da kažem sestri koja me nagovorila da uđem i koja stalno pominje kako treba da ulažem u kuću… Draga Majo, mnogo je sređenih kuća u selu, u te kuće retko ko ulazi. Kod mene i tvog ludog oca (mi smo sje*ali 10 kapitala, 5 on, 5 ja), tako da me zabole za rijaliti.

– Da se razumemo, ja mogu ovde da ostanem, mogu da ostanem i tri godine, ali neću! Idem u izolaciju, ionako stalno govorite da narod vidi sve. Ovo je mnoj poslednji sastanak. Prag tolerancije mi je na donjem nivou i neću se više baviti vama i vašim problemima. Zašto bih se ja bavio Kijom i time da li je imala seks? Se*em vam se u pare! Prokockao sam ih i potrošio, neće mi promeniti život. Ako mojoj sestri bude problem da mi kupuje cigare, kupovaće mi tata. Ovo je moje poslednje obraćanje u rijalitiju, tako da doviđenja – rekao je Miki i izašao napolje, a zadrugari su mu aplaudirali.

Pogledajte kako je protekao izbor potrčka: