OVU glumicu gledate u najpopularnijim američkim serijama, a sigurno niste znali da DOLAZI IZ SRBIJE

Niste ni slutili!

Mnoge uspešne lepotice iz Holivuda imaju srpsko poreklo kojim se diče. Najuspešnija i najpopularnija svakako je Suzana Drobnjaković, poznatija kao Saša Aleksander.

Naša publika Sašu Aleksander poznaje  kao agentkinju Ketlin Tod iz serije „Marinci“, a proslavila se ulogom u seriji „Dosonov svet“. Poslednji film koji je snimila u Americi je „Ride“ koji je izašao prošle godine.

Glumica je u intervjuima često isticala da je detinjstvo provodila u Srbiji.

– Moji roditelji su tradicionalni ljudi, tako da sam rasla pod uticajem raznih srpskih narodnih verovanja. Kao maloj stalno su mi govorili: „Nemoj da stojiš pored vrata, udariće te promaja!“ Bojala sam se da je „promaja“ strašan zli duh koji će doći po mene, a kada sam odrasla shvatila sam da je reč o običnom vetru – rekla je u jednom intervjuu glumica koja inače tečno govori srpski jezik.

Saša Aleksander

Saša Aleksander nije jedina uspešna dama.

Kada govorimo o Holivudu ne možemo da ne spomenemo Stanu Katić.

Iako je rođena u Kanadi postala je TV zvezda u Americi. Proslavila se najpre u seriji „24 sata“, a zatim i u hit seriji „Kasl“ koja se prikazuje i kod nas i u kojoj igra glavnu ulogu.  Glumila je i u filmu „Zrno utehe“, o Džemsu Bondu, iz 2008. godine.

Stanin otac je Srbin, poreklom iz dalmatinskog gradića Vrlika, koji je sa suprugom emigrirao u Kanadu još pre raspada Jugoslavije.

Interesantno je da je ona, iz šale, popularnog američkog voditelja Džimija Kimela naučila dapsuje na srpskom. Takođe, često dolazi u Srbiju i na sav glas promoviše lepotu naše zemlje.

Stana Katić

Nikol Ostin, poznatija pod pseudonimom Koko Ti, jedna od najpopularnijih starleta u Americi, srpskog je porekla, i to po babi i dedi sa majčine strane.

Plejboj zečica, fitnes model, zvezda rijaliti programa, glumica, vlasnica sopstvene modne linije, kolekcije seksi igračaka, ali i supruga repera Ajs Tija pažnju privlači i isticanjem svog porekla kojim se diči na svakom koraku.

Koko Ti

Glumica Nataša Pavlović je rođena u selu Popovi kod Bijeljine, a njena porodica se početkom osamdesetih preselila u Ameriku.

Glumila je popularnim serijama „Las Vegas“, „Alias“, „Agencija“ i „Monk“, a Nataša je i strastveni pilot.

U februaru 2004. godine je bila kopilot u avionu „mig 25“ koji je dostigao visinu od 26.000 metara. Kako se navodi na njenom zvaničnom sajtu, Nataša je „na ivici svemira“ mahala srpskom i američkom zastavom.

Nataša Pavlović