POMOZI MI, JA TE VOLIM NAJVIŠE! Luna legla kraj Slobe, htela da se pomire, on se nije ni mrdnuo dok se umiljavala, a evo šta joj je sve rekao! (VIDEO)

Luna je davala sve od sebe da izgladi situaciju sa Slobom nakon što je ishisterisala zbog njega i Kije

Sloba Luna

Luna i Sloba zahladneli su odnose nakon što su Kija i Sloba izabrani za potrčke i dele sobu svake noći, a to će tako biti i naredne dve nedelje po odluci Velikog šefa, za koju zadrugari još uvek ne znaju. 

Luna se nikako nije smirivala zbog ove Miljanine odluke, pa je od sinoć histerisala, a danas se i Đeksonu žalila na Kiju i Slobu. Međutim, kasnije je prišla Slobi koji je ležao na krevetu i stavila mu do znanja da se kaje.

– Jedino ako me ne voliš, jedino ako si se ohladila…i onda ode u ku*ac… A imamo sve, sve imamo – govorio je Sloba.

– Ali kako ja tebi da objasnim da kad sam ja takva, da to nema veze s tobom? Ti svaki put to tako shvatiš… – pravdala se Luna pokušavajući da objasni svoje ponašanje.

– Ali ti se prema meni tako ponašaš. Ti mene tretiraš loše u tim situacijama. Ja ničim ne izazovem tu tvoju reakciju, sve je isto – rekao joj je Sloba.

– Nisam spavala celu noć… – nastavljala je Luna.

– Ti bi me dočekala srećna, zaljubljena, jedva bi čekala da me vidiš…stisla bi me jako… Ja moju Lunu i dalje volim najviše na svetu, više od sebe, ali ona ne… – ostajao je pri svome Sloba.

– Pomozi mi, ne znam šta da radim. Zbog mene si ovakav. Ja te obožavam, volim te najviše na svetu – rekla je Luna, a na kraju je došlo do pomirenja.