PREOKRET: Baka Darka Lazića otkrila nove DETALJE veze sa Anom i ŠOKIRALA SVE!

Razvod koji trese celu Srbiju.

Razvod Ane Sević i Darka Lazića tresao je celu Srbiju, a onda su se posle svega pojavili zajedno i svojim ponašanjem iznenadili sve.

Darkova baka Milka koja je ranije otkrila da im je Darko rekao da se razvodi od Ane jer mu je priznala da ga je prevarila, ponovo je progovorila i rekla da ne bi imala ništa protiv da se njih dvoje pomire.

Na pitanje da li zna da Ana juri Darka da se pomire, baka je odgovorila:

darko lazic

– To ne znam i ne želim to ni da ga pitam. Ne priča on nama o svom odnosu sa Anom. Ja ga za Anu i ne pitam, samo za ćerkicu. Mi se u njihov odnos ne mešamo, oni kako znaju neka rešavaju svoje probleme.

A na pitanje da li bi ona i njegovi roditelji voleli da se Darko pomiri sa Anom, baka je odgovorila: „Zašto da ne“.

Na priče da je Ana trošila mnogo novca, Milka je digla ruke.

Darko Lazić i Ana Sević

 

– Pa dobro, šta sad. Nećemo mi da se mešamo, oni neka rešavaju njihov problem. Ja im želim svu sreću, oboma – rekla je baka i dodala da nije upućena da Darko ima novu devojku.

Kaže da je pevač posvećen nastupima, da povremeno kontaktira sa bivšom suprugom i da ćerku redovno viđa i čuje.

– Lorena je dobro, odlično. Lepo se provela sa mamom na planini. Baš je Darko nedavno išao da je vidi i da joj odnese neku igračku i garderobicu. On je to uvek radio i kada je živeo sa njima. On živi za nju. Ana nas zove, naravno. Kad pozove, uglavnom traži da priča sa Darkom. Uvek smo mi bili dobri sa njomi pre nego što su se razvodvojili i sad – rekla je baka Milka.