RASKID U PROGRAMU UŽIVO: Ostavila ga je i to zbog DRUGOG ZADRUGARA!

Opšti haos u Beloj kući.

U „Zadruzi“ se noćas odigrala prava drama i to između Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona, čiji je odnos u poslednjih nekoliko dana vrlo klimav.

Sve je počelo zbog pitanja novinara, kako Mina komentariše to što je Anđelo rekao da baš ona ima najlepše lice od svih devojaka u kući. Iako ona nije pridavala preveliki značaj svemu tome, njenom momku Đeksonu čini se da je ovaj komentar izuzetno zasmetao. On je odmah, nakon što je pitanje postavljeno, ustao od stola odbijajući da sedi pored Mine. Nekoliko sati po uključenju uživo u program, par je bio na distanci.

💑💜 @_mina.official__ @djexongram @zadruga.tv

A post shared by Mina i Nemanja fp official😋❤ (@minaidjeksfp) on

Mina je objasnila da ju je pogodilo poniženje koje je doživela od Nemanje u programu zbog nečega što je rekao drugi muškarac, i za šta ona nije kriva. Ipak, kada je shvatio da je pogrešio, Đekson je prišao svojoj devojci i pokajao se.

– Ja sam bio tolerantan kada si ti radila loše stvari, zašto ti nisi tolerantna sad? Nisam ti ništa toliko užasno uradio da ovako burno reaguješ. Dok se nisi savetovala sa drugima, htela si da se pomirimo. Lepo ti kažem, izvini. Znači nećeš da budemo više zajedno? Došla si ovde i molila me da se poljubimo, došla si ovome da me zaljubiš u sebe, da me omekšaš i da pokažeš kako možeš da me zaje*eš, da me use*eš, da se osvetiš – urlao je Đekson na Minu, a onda je nastavio.

😋 @_mina.official__ @djexongram @zadruga.tv

A post shared by Mina i Nemanja fp official😋❤ (@minaidjeksfp) on

– Da li furaš inat ili ne osećaš želju da budeš sa mnom? Reci iskreno, da znam. Je li ovo tvoje ponašanje zbog toga što sam pred novinarima priznao da te volim, pa si se osilila, i sad kad sam mekan više te ne zanimam? Kažnjavaš me, svetiš mi se zbog stvari koje sam ti radio, šta je problem objasni mi, nemoguće mi je da raskidaš sa mnom zbog tako sitne svađe. Zasmetalo mi je, da li kapiraš da mi je zasmetalo što sam video da ti je prijalo što drugi lik kaže da si najlepša – pokušavao je Đekson da se opravda.

Iako je gotovo ceo sat molio svoju devojku da pređe preko svega, Mina je ostala pri stavu da ne želi pomirenje.

– Kada sam ušla ovamo, rekla sam da ne želim da prolazim kroz pakao zbog našeg odnosa. Obećala sam svojima da više nikada neću dozvoliti da me poniziš i pogazila sam to onda kada sam nam dala šansu. Koliko puta sam ja plakala zbog tebe? Da li si razmišljao o tome kako je meni dok napolju gledam sve odvratno što si radio, tada kada sam svima rekla koliko sam zaljubljena i da ću te čekati? Nisi, Nemanja, razmišljao ni sekund o nama – objašnjavala je Mina i dodala da mu ne pada na pamet da mu oprosti.

To je sve razbesnelo repera koji ju je nazvao manipulatorom i lošom osobom. Ubrzo nakon razgovora Mina je napustila njihov krevet i svoju posteljinu prebacila kod Lune Đogani. Mina se u nekoliko navrata rasplakala zbog svoje odluke da raskine vezu sa dečkom kojeg voli, ali od svog stava da treba da se raziđu još uvek nije odustala.