SUĐENJE U ZADRUZI: Pravila ga ljubomornim sa Filipom, sad hoće FINANSIJSKI DA GA ISKORISTI – KRIVA!

Ne ide u njenu korist!

Danas su zadrugari imali suđenja u Beloj kući. Među prvima vodio se spor između Marije Ane Smiljanić i Baneta Čolaka. Ova ukućanka tužila je di-džeja iz Užica za uvredu časti, jer je on izjavio da je ona samo devojka za intimne odnose.

– Nikada nisam rekao da je ona devojka samo za s*ks! Dok smo snimali film, ona je meni rekla: „Ako tražiš od mene da ne prilazim Filipu, ne smeš ni ti da prilaziš Kiji“. Ona je pokušala da Filipa pravi ljubomornim sa mnom, a pokušala je i finansijki da me iskoristi – govorio je Čolak.

Ovaj zadrugar u nastavku je izjavio da je Marija Ana Smiljanić poznata kao osoba koja često vodi ljubav na raznim mestima u rijaliti programima. Dotakao se i njenog bivšeg dečka Filipa Đukića.

– On je prvi rekao da mene ne gleda na taj način i da želi sa mnom nešto ozbiljno. Ja sam se smejala. On je meni rekao kako pati, kako ne može da jede. Bilo mi je žao njega, ali sam posle shvatila o čemu se radi. Nisam mu dala nadu i povod. Dečko je debil, dečko je patološki lažov – branila se Marija Ana Smiljanić.

Kako je izgledalo ovo suđenje, možete pogledati u video-prilozima ispod: